16/10/11

Το καρότο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου


Εσείς πόσο συχνά τρώτε καρότα; Αν όχι, ίσως ήρθε η ώρα ν' αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Δείτε τα σημαντικά οφέλη του καρότου:

- Είναι πλούσιο σε αποθέματα βήτα-καροτίνης με αποτέλεσμα να μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, και πιο συγκεκριμένα του μελανώματος (Όσο πιο έντονο το χρώμα του καρότου τόση περισσότερη η βήτα-καροτίνη)

- Αποτελεί μυστικό νεότητας αφού καθαρίζει, θρέφει και τονώνει τον οργανισμό

- Τονώνει το κυκλοφοριακό σύστημα καθώς και τη λειτουργία της πέψης και του εντέρου

- Ανακουφίζει από τη διάρροια

- Βελτιώνει την όραση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...